ELIXA EL126-2884

ЦЕНА: 3.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL126-2884

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,