EL127-0789

ELIXA EL127-0789

ЦЕНА: 1.290 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL127-0789

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик