ELIXA EL127-0799

ЦЕНА: 2.890 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL127-0799

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,