EL127-8373

ELIXA EL127-8373

ЦЕНА: 1.590 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL127-8373

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик