ELIXA EL127-8374

ЦЕНА: 2.390 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL127-8374

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,