EL128-0437

ELIXA EL128-0437

ЦЕНА: 2.390 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL128-0437

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик