EL128-4573

ELIXA EL128-4573

ЦЕНА: 3.290 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL128-4573

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик