EL128-9884

ELIXA EL128-9884

ЦЕНА: 4.590 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL128-9884

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик