EL128-9885

ELIXA EL128-9885

ЦЕНА: 5.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL128-9885

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик