ELIXA EL129-0881

ЦЕНА: 3.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

    Овој производ можете да го купите во:

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-0881

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,