EL129-0905

ELIXA EL129-0905

ЦЕНА: 3.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-0905

БОЈА

Сребрена, Сина

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик