EL129-0906

ELIXA EL129-0906

ЦЕНА: 4.590 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-0906

БОЈА

Сребрена, Сина

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик