EL129-1911

ELIXA EL129-1911

ЦЕНА: 2.390 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-1911

БОЈА

Сребрена, Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик