ELIXA EL129-3096

ЦЕНА: 1.590 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-3096

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,