ELIXA EL129-3872

ЦЕНА: 2.390 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-3872

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,