EL129-3872

ELIXA EL129-3872

ЦЕНА: * Цената е со вклучен ДДВ

    Овој производ можете да го купите во:

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-3872

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик