EL129-3884

ELIXA EL129-3884

ЦЕНА: 3.290 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-3884

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик