ELIXA EL129-4356

ЦЕНА: 3.190 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-4356

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,