EL129-4388

ELIXA EL129-4388

ЦЕНА: 2.090 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-4388

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик