ELIXA EL129-4391

ЦЕНА: 2.090 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-4391

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,