B-Watch

ELIXA EL129-6886

ЦЕНА: 4.590 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-6886

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,