ELIXA EL129-7427

ЦЕНА: 5.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL129-7427

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,