ELIXA EL522-1469

ЦЕНА: 3.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL522-1469

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,