ELIXA Finesse E069-L229-K1

ЦЕНА: 8.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

Elixa_Finesse_E069-L229-K1

БОЈА

Бела, Сребрена, Црна