ELIXA Finesse E139-L612

ЦЕНА: 11.390 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

Finesse E139-L612

БОЈА

Бела, Златна