ESNL03373D800

ESPRIT ESNL03373D800 MAGNIFICA TRIO

ЦЕНА: 10.490 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ESPRIT

МОДЕЛ

ESNL03373D800

БОЈА

Бакарна, Сребрена, Златна

Esprit

Часовниците како дел од брендот на ESPRIT се создадени во 1968 година.
ESPRIT создава модели изработени од висококвалитетни материјали и со посветено внимание на деталите.
Секое парче од часовникот покажува колку труд е вложено во изработката и дизајнот на истиот.
ESPRIT е бренд кој ги задоволува потребите и на најпребирливите купувачи.
90% од моделите на ESPRIT имаат куќиште од нерѓосувачки челик и се анти- алергиски и пријатни за носење.