OBAKU J102GII-M

ЦЕНА: 5.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J102GII-M

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,