J103EIG-S

OBAKU J103EIG-S

ЦЕНА: * Цената е со вклучен ДДВ

    Овој производ можете да го купите во:

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J103EIG-S

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик