J103EII-S

OBAKU J103EII-S

ЦЕНА: 3.390 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J103EII-S

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик