J105NIG-42

OBAKU J105NIG-42

ЦЕНА: * Цената е со вклучен ДДВ

    Овој производ можете да го купите во:

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J105NIG-42

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик