J105NII-42S

OBAKU J105NII-42S

ЦЕНА: * Цената е со вклучен ДДВ

    Овој производ можете да го купите во:

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J105NII-42S

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик