J106GII-M

OBAKU J106GII-M

ЦЕНА: 6.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J106GII-M

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик