J107CNPIG-4235

OBAKU J107CNPIG-4235

ЦЕНА: * Цената е со вклучен ДДВ

    Овој производ можете да го купите во:

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J107CNPIG-4235

БОЈА

Сребрена, Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик