J107CNPII-4235

OBAKU J107CNPII-4235

ЦЕНА: * Цената е со вклучен ДДВ

    Овој производ можете да го купите во:

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J107CNPII-4235

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик