J107CNPIV

OBAKU J107CNPIV

ЦЕНА: 7.490 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J107CNPIV

БОЈА

Сребрена, Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик