J108EIG-28

OBAKU J108EIG-28

ЦЕНА: * Цената е со вклучен ДДВ

    Овој производ можете да го купите во:

Ново

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J108EIG-28

БОЈА

Сребрена, Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик