J108EII-28

OBAKU J108EII-28

ЦЕНА: 2.590 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J108EII-28

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик