J108EIV-28

OBAKU J108EIV-28

ЦЕНА: 3.290 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ОBAKU

МОДЕЛ

J108EIV-28

БОЈА

Сребрена, Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

, Челик