SM34045.04

Swiss Military SM34045.04

ЦЕНА: 21.390 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Swiss Military

МОДЕЛ

SM34045.04

КАТЕГОРИЈА

Машки, Модерни

БОЈА

Црна, Црвена