U.S POLO ASSN since 1890

bw_polo_fbcover

Eксклузивно нов бренд на часовници во b watch , U.S POLO ASSN, често нарекуван „Крал на Спортот „ кој е еден од најстарите светски јавачки дисциплини. Бренд полн со изненадувања, а елеганцијата, традицијата, софицистицираноста и вистинскиот спортски дух како и прифатливата цена се главна одлика на целата колекција.

Секој модел на часовник се одразува со квалитет, долговечност и усовршен естетски изглед. U.S POLO ASSN кој ја доловува автентичноста на спортот, ја одразува својата богата историја и останува верен на своите корени во класичниот американски стил.

Целата колекција погледнете ја:
http://bit.ly/2szvMY5

Часовниците се веќе изложени во нашите продажни салони. :)
Ве очекуваме.