Оглас за вработување – графички дизајнер

b watch 1920 со својата 100 годишна традиција на пазарот во Македонија, се докажа како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници, накит и очила за сонце од светски познати брендови. Нашата главна цел е преку регрутација и мотивација на кандидатите за вработување, да ги пронајдеме и задржиме најдобрите вработени. Нивниот позитивен став, желбата […]

повеќе →

Оглас за агент за големопродажба

b watch 1920 со својата 100 годишна традиција на пазарот во Македонија, се докажа како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници, накит и очила за сонце од светски познати брендови. Нашата главна цел е преку регрутација и мотивација на кандидатите за вработување, да ги пронајдеме и задржиме најдобрите вработени. Нивниот позитивен став, […]

повеќе →

Оглас за работа за магационер и транспортер

b watch 1920 има потреба од проширување на тимот за Магационер и транспортер. Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се подготвени да се докажат и да ги научат неопходните вештини за продолжување на својата кариера со искусен тим во областа. Краток опис на работните задачи и одговорности: – грижа […]

повеќе →