Оглас за вработување за магационер и транспортер – b watch 1920

b watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на тимот за Магационер и транспортер. Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се подготвени да се докажат и да ги научат неопходните вештини за продолжување на својата кариера […]

повеќе →

b watch 1920 вработува продажен асистент во Скопје

B watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на тимот продажни асистенти во Скопје. Потребни ни се кандидати кои се подготвени да се докажат и научат неопходни вештини за започнување на својата кариера со искусен тим за продажба. Краток опис на работните […]

повеќе →