Obaku PAPIR – Тенки како лист хартија

b watch ви ја претставува новата колекција на Obaku часовници.   Obaku создава безвременски дизајн на часовници инспирирани од минимализмот и едноставноста.   Дизајните на новата колекција нудат прифатлив луксуз користејќи ги луксузните материјали и уникатните дизајни со внимание на деталите, и ја претставуваат чистата убавина и одличниот дизајн.   Со дебелина од само 4,9 […]

повеќе →

Оглас за продажен асистент во Охрид

B watch 1920 како најценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на тимот продажни асистенти во Охрид.   Потребни ни се кандидати кои се подготвени да се докажат и научат неопходни вештини за започнување на својата кариера со искусен тим за продажба.   Краток опис […]

повеќе →