ПРОДАЖНИ МЕСТА

B-Watch во Skopje City Mall на првиот кат

Адреса: ул. Љубљанска бр. 4, прв кат, тел. 02 / 3084 720

B-watch

B-watch

VERO центар

B-watch

Адреса: Булевар Кузман Јосифовски – Питу бр. бб локал/8 – Трговски центар VERO, тел. 02/ 3111-666; Работно време: пон-нед 10-22

Градски трговски центар

B-watch

Адреса: Улица Кеј 13 – ти Ноември – ГТЦ секција 5 приземје – локал 097, тел. 02/3109-616; Работно време: пон-пет 09-21, саб 09-17

Стара Скопска чаршија

B-watch

Најстариот фамилијарен дуќан којшто сè уште функционира и во кој и ден денес се извршуваат сервисните услуги како и продажба на часовници. Контакт тел. 02/ 322-3661; Работно време: пон-пет 09-18:30,  саб 09-17

Б-Воч Capitol Mall

B-watch Stip

Capitol Mall, нас. Аеродром, Скопје, тел. 02/ 244-5004; Работно време: пон-нед 10-22

Б-Воч Охрид

b-watch-ohrid-1

Б-Воч Охрид – ул. Климент Охридски бр. 29, тел. 046 200 889; Работно време: пон-саб 09-21 нед 09-19

Б-Воч Битола

b-watch-bitola

Б-Воч Битола – ул. Ул. Маршал Тито бр. 47, тел. 047 230 130