Сервис

B-Watch – Zenit Стара Чаршија

Телефон: +389 2 3209055
Факс: +389 2 3209056
Email: servis@b-watch.com.mk

Резервни делови за сите брендови застапувани од B-Watch
Снабден и организиран сервис за сите видови механички и кварцни часовници
Батерии и нивна замена
Контрола на водоотпорност
Чистење со ултразвук
Голема понуда на ремчиња за часовници

B-watch