Obaku PAPIR – Тенки како лист хартија

b watch ви ја претставува новата колекција на Obaku часовници.

 

Obaku создава безвременски дизајн на часовници инспирирани од минимализмот и едноставноста.

 

Дизајните на новата колекција нудат прифатлив луксуз користејќи ги луксузните материјали и уникатните дизајни со внимание на деталите, и ја претставуваат чистата убавина и одличниот дизајн.

 

Со дебелина од само 4,9 мм, часовниците на Obaku PAPIR колекцијата се меѓу најтенките во светот во нивната ценовна категорија.

 

Новата колекција се одликува со сафирно стакло отпорно на гребење и минималистички точки кои ги одбележуваат часовите.

 

Дизајнерите на Obaku Lau Liengård Ruge и Christian Mikkelsen со нивната интензивна работа придонесоа за оптимизирање на тенкоста на секој дел од овие часовници, за да се создаде најтенкиот часовник во колекцијата Obaku.

 

obaku-slim-event-webpage