Daniel Klein DKB.2.2010.02

ЦЕНА: 2.190 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

Daniel Klein

МОДЕЛ

DKB.2.2010.02

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,