ELIXA EL123-5653

ЦЕНА: 3.690 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL123-5653

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,