ELIXA EL124-7084

ЦЕНА: 2.190 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL124-7084

БОЈА

Сребрена

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,