ELIXA EL125-6546

ЦЕНА: 2.090 ден.* Цената е со вклучен ДДВ

Дополнителни информации

БРЕНД

ELIXA

МОДЕЛ

EL125-6546

БОЈА

Златна

МАТЕРИЈАЛ НА НАКИТ

Челик,